Дървен строителен материал

От дънера до дървения материал . Ние произвеждаме висококачествена дървесина за основна и странична употреба , като дъски, греди, ребра и летви, разкроен дървен материал, кофраж за строителството, дървен материал за допълнителна промишлена обработка, както и нарязан обработен за домашна употреба.
Захранване със суровини

Нашата производствена база е в богатия на гори регион на Южна България. Дървения материал се произвежда от сертифицирани устойчиво управлявани гори, които са на максимум 150 км разстояние. Това близко снабдяване с дървесина , високото качество и строг контрол гарантират наличност и надеждност. В цяла България . Точно навреме.

Контакти
Разширете хоризонтите си за дизайн и строителство

Ние предлагаме нарязана или рендосана дървесина, с разнообразни възможности за обработка и с малки отклонения от размера. Благодарение на последователното си, еднакво високо качество и добро съотношение сила / тегло, нашите греди, ребра и дъски са лесни за работа и осигуряват превъзходно представяне във всеки проект. Използването на дървени греди в строителството също ще ви помогне да насърчите енергийната ефективност, скоростта на изграждане и сеизмичната устойчивост.

Галерия
Качество и сертификати

Предлагаме дървен материал в различни стандартни дебелини и качество. Класифицирането на качеството е ориентирано и фокусирано върху нуждите на крайния продукт от дървесина: от първокачествено качество за по-дълги чисти детайли до по-ниски класове за други строителни приложения или производството на по-малки части от дървесина. Варианти в цветовете също се вземат предвид при качеството

Сертификати

Облицовка от дървесина

Лмаперия | Сайдинг
Научете повече

Обарботен дървен материал

Импрегнирана дървесина
Научете повече

Тясна ламперия

Ламперия
Научете повече

Плотове от масивна дървесина

Масивна дървесина
Научете повече