Изградена мрежа за доствка на устойчив дървен материал

Строителни изделия от мека дървесина

        Източник на висококачествена рендосана, фасонирана  мека дървесина, обработен дървен материал и строителна дървесина. Открийте устойчиви продукти от смърч и бор на Модър-2002 за покриви, кофраж, облицоване на стени, външни проекти и други. Научете повече за нашата строителна  иглолистна дървесина, обработен дървен материал, декинг, сайдинг.

        Каквото и да ви трябва с дървен материал, споделете Вашата идея….

           Кой клас дървен материал? Какъв продукт за вашата сграда или конструкция ? На нашия уебсайт можете да получите достъп до нашата обширна зона с ресурси, която включва енциклопедия и други ресурси за дървесината и нейното използване.  Свържете се с нас  за по- обширен отговор на вашите въпрос.

Национална дистрибуция, осигурена доставка

                                                                                                               Ние разбираме, че разполагайки с подходящите запаси  от дървен материал отговаряме на място и във време на вашите нужди . Гарантираме непрекъснатост на доставките. В зависимост от количеството  и вида, доставяме дървен материал в рамките на два работни дни, а третирания дървен материал – в рамките на три работни дни.

    Строители – Кофраж и дървени конструкции

           Лесно е да се конструира с  Модър-2002. 

Лека, универсална, устойчива и издръжлива, нашата дървесина може да бъде прецизно предварително нарязана и лесно съчетана с по-малко работна сила и минимални остатъци за рационален строителен процес.

Други качествени продукти от дървесина на Модър-2002

Вижте също така.....

Облицовка от дървесина

Лмаперия | Сайдинг
Научете повече

Обарботен дървен материал

Импрегнирана дървесина
Научете повече

Тясна ламперия

Ламперия
Научете повече

Плотове от масивна дървесина

Масивна дървесина
Научете повече