Kачествен устойчив дървен материал

Модър-2002 произвежда и доставя дървени изделия за търговци на дървен материал и строители, ремонти и изграждане на покривни конструкции, дървен кофраж и подови системи.

Строителни продукти от иглолистна дървесина

Греди | ребра |,дъски |,летви
Строителни продукти от иглолистна дървесина​
Български стандарт за дървен материал. Нашите Греди, ребра от дървесина се предлагат в различни дължини и размери, спрямо изискванията на съвременните методи на строителство. Продуктите за строителната индустрия могат да бъдат и изгладени и произведени с прецизен край на дървесината, както и допълнително импрегнирани.
Научете повече
Декинг | дюшеме
Профилни подови настилки от дървесина
Нашата гама от настилки е произведена от висококачествен български бор и профилирана по стандарт, който е често срещан в България. Всички наши дъски могат да бъдат обработени в импрегнираща вана, като стандарт.
Разберете повече
Обработен дървен материал( импрегниран)
Модър разполага с вана за обработка срещу гъбички и гниене на дървения материал и доставяме импрегниран дървесина с висококачествени импрегнанти на Бохемит.
Разберете повече
Обла ламперия | тясна ламперия | широка ламперия
Облицовки от дървесина
Външната облицовка (сайдинг, ламперия,сачак) от мека дървесина на Модър се прави по стандарти и се обработва прецизно. Това дава гъвкавост на финала и стила, който искате да постигнете, тъй като може да бъде оцветена, лакирана, боядисана и обработена. В Модър разполагаме с избор от стандартни профили, от които да избирате.
Разберете повече

Защо да изберете дървения материал на Модър-2002?

Модър-2002
Трайност
Планинския климат и произтичащият от това бавен растеж на дърветата създават стабилност и сила. Смърчът на Модър, например, може да расте до 120 години преди да бъде определен за сеч. Именно този бавен растеж ви дава отличителна устойчивост и първокласен завършек.
Разберете повече