Облицовки от дървесина

Видео

Ламперия

Сайдинг от дървесина от Модър за домовете на бъдещето

   Мислете за него като за добре изглеждащо палто. Основната цел на външната облицовка от дърво на вашия дом е да предпазва времето отвън, да предпазва дома ви от вятър, дъжд, киша и сняг, топлина и студ. Но защитата все пак трябва да бъде привлекателна; вашата ламперия може да изглежда добре, докато предимствата  работят за Вас.

Ламперия

Ефективността на сайдинга е ключова. Никой не иска да носи дъждобран, който тече и къщата ви не е по-различна. Потърсете ламперия с тези пет качества:

Красива – почти се разбира от само себе си.

Издръжлива – трябва да продължи десетилетия. Лесна за поддръжка – никой не иска да прекарва времето си в пребоядисване и оцветяване

Устойчива – способен да се изправи срещу гниене, гниене и увреждане от насекоми .

Стабилна по размер – няма да се изкривява или усуква Не е лесно да се намери продукт, който да отговаря на всички тези критерии, но една чудесна възможност еЛмаперията на Модър. Сайдингът на Модър осигурява елегантна, модерна защита.

Ламперия

Облицовката от дървесина е един от най-горещите продукти на пазара. Ламперията на Модър е изработена  от естествено дърво,  която може да бъде сертифицирана по FSC®, или изработена от отговорно добита дървесина. Лампериярта също не е токсична и не съдържа вредни химикали, което оставя дома ви да се чувства и изглежда добре.

Можете да оставите и натуралния и  естествен външен вид, който има определена модерна атмосфера .

Ламперията може да се остави да се остарее естествено, оставяйки ви прекрасно сребърно покритие.

Ламперия

Използвайте смели цветове. Ламперията на Модър лесно приема покрития като боя и  и лакове . Можете да изберете светло или тъмно, бяло или черно и всичко между тях, за да покриете вашия сайдинг.

Променете ориентацията на сайдинга.  Можете да инсталирате вашия сайдинг вертикално, хоризонтално и дори в шаблони – всички в един и същи дом. И тъй като е от естествено дървесина, с ламперията се работи лесно.

Ламперия

Смесете сайдинг стилове.         

Вълнуващата част е, че няма правила. Можете да комбинирате традиционния тесен хоризонтален сайдинг, смесен с по-широки вертикални дъски.

Модър предлага в различни ширини на плоскостите и е стабилна по размер, така че фугите остават гладко свързани.

Ламперия

Смесете текстури.

Повечето хора подценяват въздействието, което текстурата може да окаже върху сайдинга на дома. Смесете рустик, естествено дърво с овъглени дъски, гладки метални покрития  за модерна атмосфера.    Различно измерение.

 Друга техника е създаването на сенки чрез редуване на дебелината на дъската.  Можете дори да поставите някои дъски плоски, а други на ръба, за да създадете интересни сенки.

Смесете краищата на ламперията. Тази техника, използвана вместо ъглови дъски, оставя определено модерно усещане.

Стенни облицовки от дървесина ламперия

Не сте сигурни кой вид,  размер и обрабтока са за вас.

За повече информация се свържете с нас

Облицовка от дървесина

Лмаперия | Сайдинг
Научете повече

Обарботена дървен материал

Импрегнирана дървесина
Научете повече

Тясна ламперия

Ламперия
Научете повече

Плотове от масивна дървесина

Масивна дървесина
Научете повече