Бъдещето расте върху дървета

 

 

 

 

         Благодарение на индустриалното строителство с дървесина, вече можем да строим по-бързо, по-добре и по-рентабилно от всякога.

            Многоетажна сграда от дървен материал може да бъде готова за преместване само 10 седмици след изливането на фундаментната плоча, благодарение на сглобяемите модули, които се оформят на място и се сглобяват заедно.

Дървените мостове са друг пример за превъзходния технически и икономически потенциал на строителството с дървесина. Дървен мост може да бъде сглобен, транспортиран и монтиран на място в практически завършени участъци, като се добавя само пътната настилка.

Леките строителни техники с дървесина са и най-модерният начин за справяне с уплътняването в големите градове. Дървения материал  е невероятно лек в сравнение с други традиционни строителни материали, което е от голямо значение за разширенията на покрива. С леки строителни техники от дървесина, жилища могат да бъдат изградени върху съществуващите сгради, в клинове между две сгради и върху земя, която преди това  се  се считала за нежизнеспособна. Много местни власти вече са открили потенциала, който предлага това. Не е изненадващо, че индустриалното строителство с дървесина се счита за метод на изграждане на бъдещето!

Съвременните дървени строителни системи се основават на единствения ни възобновяем строителен материал. С добре управляваните гори дървесината е безкраен ресурс.

Не е изненадващо, че индустриалното строителство в дървесина се счита за метод на изграждане на бъдещето!

Не винаги се вижда отвън, но дървесина сега е най-често срещаният материал за структурна рамка в новопостроените жилища. Съществуват големи икономии, които трябва да се направят чрез използване на съвременни техники за индустриално строителство. Тъй като модулите са сглобяеми извън площадката, пететажна сграда може да бъде сглобена само за 10 седмици, след като фундаментната плоча бъде излята.

Изградете  покрива – поддържайте го лек

Съвременните дървесни строителни системи са идеални за „вертикално уплътняване“, което предполага добавяне на допълнителни етажи към съществуващите сгради. Дървесината също е подходящ строителен материал за сгради, вклинени в пространствата между две други сгради, както и за ремонти и разширения. Леките строителни техники с дървесина могат да позволят изграждане на земя с по-малка носеща способност, като основите струват по-малко, отколкото при други строителни системи.

Обемни единици, известни още като модули от дървесина

Части от или цели помещения, които са предварително сглобени извън площадката и след това се транспортират и сглобяват  на място на строителната площадка. Обемните блокове са почти изцяло завършени предварително , като довършителните неща се извършват като мивки и тапети, както и водопроводни и електрически кабели на място. Техниката е особено подходяща за многоетажни сгради, за настаняване на ученици, училища, домове за пенсионери и т.н.

dyrvesina

Споделете

Още статии

дървесина

Трайност и устойчивост на дървесината

         Декинг от дървесина и фасада, обработени с импрегнант. Независимо от дървесината, беловината на дървесината обикновено няма устойчивост на биологични атаки, докато

дървен материал, дървесина, летви.греди

Бъдещето расте върху дървета

                 Благодарение на индустриалното строителство с дървесина, вече можем да строим по-бързо, по-добре и по-рентабилно от всякога.  

дървен материал, дървен строителен материал,греди, дъски, ребра, кофраж ,скеле, ламперия, декинг, паркет ,дюшеме

Защо дървесина, като строителен материал?

Дървесината се откроява от всички останали строителни материали. Той е възобновяем и органичен, екологичен и климатичен. Има много добри причини да изберете дървения материал. -Малко

Последвайте ни

Седмично издание:

Свържете се с нас :

дюшеме,дървенматериал,поддървен
декинг, дървена подова настилка,

Категории