Характеризирана с качество, топлина и красота,  дървената ламперия на Модър - 2002  предлага вечна елегантност, която ще издигне  всеки традиционен или съвременен дом на по високо ниво.

Иглолистната   дървесина е лесна за монтаж и се предлага в различни дължини за зашеметяващо покритие. Всяка дъска е рендосана, за максимална улесненост при полагане.

Дървесина:  Бял борЕлаСмърч

Широчина* (см) и дебелина* (см) 9/1,5; 13/1,9 След сглобяване

Възлите и деликатната структура разказват историята на живота на дървото и се съчетават, за да формират великолепна естествена красота .

Механизъм на монтаж:  Нут и Перо

Подходящ за: Жилищни площи, външни стени, кухни, коридори

Име на марката:  Модър - 2002

Различни дължини:  4; 3 м.

Пълна дължина:

Дъските с пълна дължина са елегантно решение. Чистите линии създават спокоен израз и могат да бъдат използвани за подчертаване на архитектурата на помещението. Пълните дължини са добър избор, ако искате просто и чисто изражение.

Случайни дължини:

Дървената  ламперия  с произволна дължина се доставят в налични дължини. Това прави течен преход от една стена в друга и последователност , която е идеална за много проекти. Всяка дъска се изработва колкото е възможно по-дълго, което позволява много висока степен на използване на суровата дървесина.

 

 

 

Контакти:  +359 888 329 021       

Как да купите                       

ДЪРВЕНА ЛАМПЕРИЯ

modar 2002

Оцени