ДЪРВЕНО ДЮШЕМЕ

modar 2002

Подовите настилки от иглолистна дървесина се състоят от една цяла дъска, която е изрязана по размер и форма. Смята се, че това е една от най-екологичните  форми на подовата настилка, тъй като се получава от натурален материал и се изсушава естествено в течение на един месец.

 

По време на този процес, съдържанието на влага в дървото се намалява, за да се намали вероятността от изкривяване.

 

Дюшемето от дървесина се добива от природата, което може да доведе до  промяна в цветовия тон с времето. Различията на цветовете от дъска до дъска  са по-изразени при някои , по-малко в други. Плътността / твърдостта на дървесното дюшеме е с такова качество да  издържа на най-натоварените зони в дома,  децата и домашните любимци.

 

Дървеното дюшеме  е лесно за монтаж и се предлага в различни дължини за зашеметяващо покритие, като всяка дъска е рендосана за максимална улесненост при полагане.

 

Дървесина:  Бял борЕла

 

Дебелина: 2,8

 

Широчина* (см) 9    След сглобяване

 

Механизъм на монтаж: Нут и Перо

 

Подходящ за: Жилищни площи, коридори, кухни

 

Марка: Модър - 2002

 

Дължина (м)  4

 

Пълна дължина:

Дъските с пълна дължина са елегантно решение. Чистите линии създават спокоен израз и могат да бъдат използвани за подчертаване на архитектурата на помещението. Пълните дължини са добър избор, ако искате просто и чисто изражение.

 

Случайни дължини:

Дървената  ламперия  с произволна дължина се доставят в налични дължини. Това прави течен преход от една стена в друга и последователност , която е идеална за много проекти. Всяка дъска се изработва колкото е възможно по-дълго, което позволява много висока степен на използване на суровата дървесина.

 

 

 

Контакти:  +359 888 329 021   

   

Как да купите                   

Оцени